Εταιρικό προφίλ


Barkas Properties

Αρχιτεκτονική – Κατασκευές – Real Estate

Η Barkas Properties ιδρύθηκε ως νέα επιχείρηση το 2017. Ωστόσο, η εμπειρία μας ως ανεξάρτητο αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό γραφείο ξεκινά σχεδόν 14 χρόνια πριν.
Από το 2004 σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε πολυάριθμα οικιστικά έργα ελλήνων και διεθνών πελατών στην περιοχή της Πρέβεζας, της Πάργας και των γύρω περιοχών. Έχουμε προσελκύσει και συνεργαστεί με πελάτες πολλών διαφορετικών χωρών προέλευσης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και εκπληρώνοντας τα όνειρα και οράματά τους.
Η ομάδα του γραφείου μας ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων. Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του εγχώριου σχεδιασμού και κατασκευής συμμετέχοντας σε σχετικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το γραφείο μας συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο γνωστούς και καθιερωμένους στον χώρο τους επαγγελματίες, για τις απαιτητικές κατασκευές του. Υποστηρίζεται επίσης από μια εξαιρετική ομάδα λογιστών και δικηγόρων που εγγυώνται υψηλό επαγγελματισμό.
Το 2017 αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα δυναμική είσοδο στην αγορά ακινήτων, προσθέτοντας τις υπηρεσίες ανάπτυξης ακινήτων και Real Estate στις δραστηριότητες του γραφείου μας. Το νέο μας γραφείο βρίσκεται στην καρδιά του παραδοσιακού κέντρου της Πρέβεζας, στο ισόγειο ενός από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης, ανακαινισμένο πρόσφατα από εμάς και εφοδιασμένο με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και καινοτόμα εργαλεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διεύθυνση Γραφείου

Θανάσης Μπάρκας – Πολιτικός  Μηχανικός ΔΠΘ

Ένας έμπειρος σχεδιαστής κατοικιών και σύμβουλος ακινήτων, καθοδηγούμενος από το στυλ και την αισθητική, αρετές που αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια, και μετατράπηκαν σε θεμέλια της δουλειάς του, στον τομέα του οικιστικού σχεδιασμού και κατασκευής. Με αυτά τα κορυφαία εργαλεία, συνοδευόμενα από σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό, έχει προσελκύσει την προσοχή των Ελλήνων και Ευρωπαίων πελατών και έχει μεταμορφώσει τα οράματα τους σε κτίρια και κατοικίες, όπου θα ζήσουν και θα εργαστούν «ευτυχισμένα».
Γεννήθηκε στην Κοζάνη, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά αρκετά καλά. Το 2017 εργάστηκε επίσης για κάποιο χρονικό διάστημα για ένα από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στη Φρανκφούρτη «Happ Architecture».
Η έμπνευσή του είναι ο ελληνικός ήλιος και η απέραντη γαλάζια θάλασσα σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο πράσινο τοπίο της περιοχής της πατρίδας του Πρέβεζας.

Υπηρεσίες

Είτε θέλετε να σχεδιάσετε το επόμενο έργο σας, να το κατασκευάσετε και να το διαχειριστείτε, να βρείτε το νέο σας σπίτι ή να μετατρέψετε το υπάρχον σας σε ιδιοκτησία που θα παράγει εισόδημα, είμαστε εδώ για εσάς. Είμαστε οι έμπειροι επαγγελματίες που αναζητάτε. Αναθέστε μας το επόμενο έργο σας και αναμείνετε μια μεγάλη και καινοτόμο λύση:
Εντός χρόνου, εντός προϋπολογισμού, με ποιότητα και στυλ.

Αρχιτεκτονική

Η εμπειρία μας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό θεωρείται πολύ μεγάλη, ειδικά στον τομέα του σχεδιασμού κατοικιών, ιδιωτικών βιλών, συγκροτήματος κατοικιών και πολυκατοικιών. Έχοντας σχεδιάσει μέχρι τώρα περισσότερα από 40 έργα, για πελάτες και εταιρίες, το χαρτοφυλάκιό μας αυξάνεται συνεχώς.

Άδειες οικοδομής

Τα τελευταία 14 χρόνια έχουμε εκδώσει οικοδομικές άδειες για πάνω από 40 οικιστικά project, όπως ιδιωτικές κατοικίες και βίλες, συγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες.

Κατασκευή

Έχουμε κατασκευάσει ή επιβλέψει την κατασκευή πολυάριθμων οικιστικών projects αξιοποιώντας το ταλέντο, την καινοτομία, την κατασκευαστική εμπειρία και τη σκληρή δουλειά μας.

Κατασκευή ακινήτων

Ρίξτε μια ματιά στα νέα μας έργα.
Ίσως εκεί θα βρείτε το νέο σας σπίτι κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Real Estate

Κάνοντας μια νέα δυναμική είσοδο στην αγορά του Real Estate, επιδιώκουμε να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων για τους σύγχρονους καταναλωτές.
Ελέγξτε τo portfolio των ακινήτων μας και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στο νέο σας σπίτι.

Holiday Rentals

Η ενοικίαση της ιδιοκτησίας σας ως εξοχική κατοικία μπορεί να αποφέρει μεγάλη απόδοση στην επένδυσή σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, ώστε να το μετατρέψετε σε εξοχική κατοικία.
Είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Νέα

Αφίξεις & Αναχωρήσεις

Screenshot-2018-11-09-20.30.42

Τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις πτήσεις.

Preveza Jazz Festival

pjf

Jazzing δίπλα στη θάλασσα

Ανακαλύψτε την Πρέβεζα

discover

Κάθε μέρα μια νέα εμπειρία

Ενδιαφέρεστε?
Επικοινωνήστε μαζί μας

+ 30 2682028106