3 κατοικίες στο Γένι Λευκάδα
16 Ιουλίου 2018
3 Πέτρινες κατοικίες στην Ανθούσα Πάργας
16 Ιουλίου 2018

Tsouknida Stone Villas

Συγκρότημα από 5 πέτρινες κατοικίες με κήπους
Μια ιδιωτική ανάπτυξη ενός συγκροτήματος από 5 πέτρινες κατοικίες με εξαιρετικό σχεδιασμό, μεγάλους χώρους καθιστικού, τεράστιες βεράντες. Βρίσκεται έξω από την Πάργα, μόλις 30 λεπτά από το Αεροδρόμιο Πρεβέζης-Ακτίου, στο χωριό Τσουκνίδα. Οι κάτοικοί του απολαμβάνουν έναν ήρεμο και γαλήνιο τρόπο ζωής σε μια έκταση 3.500,00 τμ με υπέροχη θέα στην κοιλάδα.

Κατόψεις

 

Κάτοψη ισογείου – Τύπος Α

 

Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε κατοικίες. Το οικόπεδο χαρακτηρίζεται από ομαλές κλίσεις και έτσι καμία κατοικία δεν εμποδίζει την θέα των άλλων. Οι τέσσερις από αυτές έχουν την ίδια δομή και σε μία μόνο από αυτές εμφανίζονται κάποιες διαφορές. Κάθε κατοικία τύπου Α περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα αποθηκευτικό χώρο και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, που οδηγεί στον σκιασμένο υπαίθριο χώρο.

Κατόψεις

 

Κάτοψη ισογείου – Τύπος Β

 

Στη κατοικία τύπου Β, το ένα υπνοδωμάτιο μετατρέπεται σε ένα δωμάτιο δευτερέυουσας χρήσης, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ένα γραφείο μελέτης, πιο ιδιωτικό από το καθιστικό ή να έχει αποθηκευτική χρήση. Τα υπόλοιπα δωμάτια και χρήσεις παραμένουν ίδια.